Autorizovaný servis Yamaha

Jsme autorizovaný servis firmy YAMAHA MUSIC EUROPE GmbH. Provádíme záruční i pozáruční opravy výrobků, které spadají pod skupinu Yamaha. To jsou značky Ampeg, Line 6 a Steinberg

 

Jsme autorizovaný servis firmy YAMAHA MUSIC EUROPE GmbH. Proto u nás provádíme záruční i pozáruční opravy výrobků, které spadají pod skupinu Yamaha. To jsou:

  • Yamaha
  • Ampeg
  • Line 6
  • Steinberg

Záruční opravy

Provádíme záruční opravy na veškeré výrobky výše zmíněných značek. Reklamující musí prokázat, že výrobek zakoupil v EHP (EU) nebo ve Švýcarsku. Na většinu výrobků je záruka 24 měsíců od koupi. Prémiové výrobky mají nárok na tzv. rozšířenou záruku, která je však podmíněná vyplněním registračního formuláře. Záruční podmínky Yamaha naleznete zde. Pokud bude vaše záruka uznána, neplatíte nic. V opačném případě budete požádáni o schválení ceny placené opravy. Informace ohledně dopravy naleznete v menu Chci servis.

Placené opravy

Placené opravy se řídí našimi smluvními podmínkami opravy. Více informací naleznete v menu Chci servis.

Ostatní Yamaha servisy v ČR

Jako zákazník firmy Yamaha máte nárok vybrat si, jestli budete reklamovat zboží u svého prodejce, nebo v Yamaha servisu. Zde je nutno upozornit, že ne všechny servisy umí opravit celý sortiment výrobků. S výběrem vhodného servisu Vám pomůže SERVICE LOCATOR na stránkách firmy Yamaha.

Kromě našeho servisu můžete tedy využít i služeb ostatních Yamaha servisů:

Audiana  (https://www.audiana.cz/doplnkove-sluzby)

Elektronické hudební nástroje + mixpulty, Brno – Židenice

 

Video Progres (https://www.videoprogress.cz/kontakt.php)

Zejména Audio-Video + HiFi, Praha 9 – Vysočany

 

YamaMusic Slováček (https://www.dhn.cz/kontakty/

Praha 9 – Čakovice